top of page
Håller en mikrofon

Uttryck hela dig!

I Genom din röst kan du ge uttryck för hela dig i så väl sång och musik som tal i vardagen och på jobbet.

Jag hjälper dig gärna att upptäcka mer i ditt uttryck.

I många år har jag arbetat med människors uttryck via rösten genom sång och musik. Oavsett om personen framför mig varit en profesionell sångare eller nyfiken nybörjare är fokus alltid detsamma - en vilja att uttrycka sig med så många färger på den röstliga paletten som möjligt.

Rösten är ett sådant fantastiskt verktyg för att förstå både sig själv och andra bättre. Att utveckla sin röst ger möjligheten att uttrycka mer av sig själv och att öppna dörrar i det inre som tidigare varit stängda.

Idag undervisar jag i sång och ger även workshops i röstens uttryck i så väl tal som sång till grupper och företag som vill utveckla en trygg och kraftfull personalgrupp på ett roligt sätt.

Nyfiken? Kolla in vilka kurser och workshops som är aktuella just nu och kontakta mig gärna för att boka ett skräddarsytt upplägg för din grupp eller ditt företag.

Forskning visar att sång är bra för hälsan!

Det får du av röstträning
  • Ett utvecklat uttryck

  • Trygghet

  • Glädje

  • Hälsa

  • En nyanserad kommunikation

Utveckla din röst tillsammans med mig!

Grundläggande sång & talteknik

Onlinekurs i sju avsnitt

På ett lekfullt och prestigelöst sätt får du möjlighet att lära dig mer om röstteknik i sång och tal. Kursen innehåller förklaringar, övningar och möjlighet att prova dina nya kunskaper på ett gäng låtar.

Workshop Grupp & Företag

Hel- eller halvdag på plats hos er.

Ett hel- eller halvdagsupplägg med övningar och ny kunskap utifrån era behov. Fokus kan läggas vid scenisk framställning, tal och retorik eller vid lekfulla inslag med musiken i centrum.

Enskilda sånglektioner

plats eller online

Utveckla din röst i sång eller tal med ett personligt upplägg anpassat efter dig och dina önsemål.

Viktoria Åkesson Forsman

bottom of page